[LỜI GIẢI] The findings in the passage by Howard EA Tinsley are somewha - Tự Học 365
LUYỆN TẬP TRẮC NGHIỆM 50000+ CÂU HỎI

DÀNH CHO MỌI LỚP 6 ĐẾN 12

TRUY CẬP NGAY
XEM CHI TIẾT

The findings in the passage by Howard EA Tinsley are somewha

The findings in the passage by Howard EA Tinsley are somewha

Câu hỏi

Nhận biết

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions

Leisure activity isn’t just for fun, says a University of Florida psychologist who has developed a scale that classifies hobbies and avocations based on needs they satisfy in people. The scale can help people find more personal fulfillment by giving them insight into what they really like.

“The surprising thing is that activities you might think are very different have similar effects on people,” said Howard E.A. Tinsley, a UF psychology professor who developed the measurement. “Probably no one would consider acting to have the same characteristics as roller-skating or playing baseball, but men and women who act as a hobby report feeling an intense sense of belonging to a group, much the same way others do in playing sports.”

And activities providing the strongest sense of competition are not sports, but card, arcade and computer games, he found. Participating in soccer satisfies our desires for a sense of “belonging” and coin collecting and baking fulfill their need for “creativity”. “With so many people in jobs they don’t care for, leisure is a prized aspect of people’s lives,” Tinsley said. “Yet it’s not something psychologists really study. Economists tell us how much money people spend skiing, but nobody explains what it is about skiing that is really appealing to people. Or how one activity relates to another, perhaps in unexpected ways,” Tinsley said. Fishing, generally considered more of an outdoor or recreational activity, for example, is a form of self-expression like quilting or stamp collecting, because it gives people the opportunity to express themselves by doing something completely different from their daily routine, he said.

The findings in the passage by Howard E.A. Tinsley are somewhat


Đáp án đúng: A

Lời giải của Tự Học 365

Giải chi tiết:

Giải thích:

Những phát hiện trong đoạn văn của Howard E.A. Tinsley có phần nào

A. đáng ngạc nhiên

B. có thể đoán trước

C. hài hước

D. vô ích

Thông tin: “The surprising thing is that activities you might think are very different have similar effects on people,” said Howard E.A. Tinsley, a UF psychology professor who developed the measurement.

Đáp án:A

Ý kiến của bạn