[LỜI GIẢI] It can be inferred from the passage that - Tự Học 365
LUYỆN TẬP TRẮC NGHIỆM 50000+ CÂU HỎI

DÀNH CHO MỌI LỚP 6 ĐẾN 12

TRUY CẬP NGAY
XEM CHI TIẾT

It can be inferred from the passage that

It can be inferred from the passage that

Câu hỏi

Nhận biết

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions from 36 to 43.

Today’s cars are smaller, safer, cleaner and more economical than their predecessors, but the car of the future will be far more pollution-free than those on the road today. Several new types of automobile engines have already been developed that run on alternative sources of power, such as electricity, compressed natural gas, methanol, steam, hydrogen, propane.

Electricity, however, is the only zero-emission option presently available. Although electric vehicles will not be truly practical until a powerful, compact battery or another dependable source of current is available, transportation expects foresee a new assortment of electric vehicles entering everyday life: shorter-range commuter electric cars, three-wheeled neighbourhood cars, electric deliver vans, bikes, and trolleys.

As automakers work to develop practical electric vehicles, urban planners and utility engineers are focusing on infrastructure systems to support and make the best use of the new cars. Public charging facilities will need to be as common as today’s gas stations. Public parking spots on the street or in commercial lots will need to be equipped with devices that allow drivers to charge their batteries while they stop, dine, or attend a concert. To encourage the use of electric vehicles, the most convenient parking in transportation centres might be reserved for electric cars.

Planners foresee electric shuttle buses, trains and neighbourhood vehicles all meeting at transit centres that would have facilities for charging and renting. Commuters will be able to rent a variety of electric cars to suit their needs: light trucks, one-person three wheelers, small cars, or electric/gasoline hybrid cars for longer trips, which is no doubt take place on automated freeways capable of handling five times number of vehicles that can be carried by a freeway today.

It can be inferred from the passage that..........


Đáp án đúng: A

Lời giải của Tự Học 365

Giải chi tiết:

Giải thích: Từ đoạn văn có ý chỉ ...

A. Điện là nguồn năng lượng thay thế tốt nhất vì nó không gây ô nhiễm

B. Động cơ điện hiện nay thì lựa chọ tốt nhất vì rất thực tế

C. Xe hơi hiện tại thì tiết kiệm hơn thế hệ tương lai

D. Nhiều loại động cơ điện mới đã phát triển

Thông tin : Electricity, however, is the only zero-emission option presently available.

Tạm dịch : Điện, tuy nhiên, thì là lựa chọn không phát ra khí thải duy nhất hiện có sẵn.

Đáp án A

Ý kiến của bạn